Herbeleef de zeeklassen

Foto’s dag 5

Dag 5

Nadat deze ochtend alles picobello was opgeruimd trokken we zoals beloofd naar de zeedijk om nog even de toerist te gaan uithangen en te go-carten. Met spijt in het hart zijn we nu aan ons laatste maal bezig. Bedankt aan alle kinderen van het zesde leerjaar. Jullie waren top! Zeeklassen 2018 zullen we nooit meer vergeten…!

De juffen en meester! XXX

Foto’s dag 4

Dag 4

Vandaag trokken we met storm op zee richting vloedlijn. Daar werden we opgewacht door de garnaalvisser te paard. Na een hele uitleg in het West-Vlaams wisten we perfect hoe de garnalen te scheiden van alle andere zeewezens. Daarna trokken we met paard en kar het binnenland in en konden we smullen van verse grijze garnalen. In de namiddag brachten we nog een bezoek aan het visserijmuseum. De avond was het hoogtepunt van de dag. De kids konden hun beentjes los zwieren op de dansvloer. De messageparty was een groot succes. Onze jarige Marie beleefde samen met de anderen een verjaardag om nooit te vergeten. En zo zitten de zeeklassen 2018 er jammer genoeg bijna op. Morgen genieten we nog van een fietstochtje op de dijk (karretjes) en zien we elkaar in de Molenlei. Slaapwel!

Foto’s dag 3

Dag 3:

Onder begeleiding van een stralend zonnetje bouwden we vandaag prachtige zandkastelen. Plezier ten top! In de namiddag wandelden we via de ‘Hoge Blekker’ naar het zwembad in Koksijde waar we dolle waterpret beleefden! We zitten ondertussen al over de helft, al hebben we het gevoel dat we nog maar net vertrokken zijn. De kinderen slapen nu als roosjes en dromen van de avonturen die nog moeten komen… Groetjes vanuit Koksijde!

Foto’s dag 2

Dag 2:

Na een heuse zeeslag en zeesnuisteren onder leiding van een ervaren bioloog trokken we onder een stralende zon de westhoek in. Na een aantal omwegen, in de prachtige duinen, geraakten we uiteindelijk aan de zee waar we nog even konden ravotten. Deze prachtige dag werd afgesloten met een geweldige filmavond.

Groetjes,

Het zeeklassenteam

Foto’s dag 1

Beste thuisfront,

Na een vlotte busrit en een bezoek aan de dodengangen en het IJzermonument zijn we zeer vlot aangekomen in ons verblijf ‘Midwester’. De kinderen hebben bij aankomst meteen hun kamer in orde gebracht waarna ze konden genieten van een heerlijk avondmaal, namelijk de Vlaamse klassieker ‘frietjes met stoofvlees’ en een portie heerlijke groenten daarbij. Als avondactiviteit was er een oriëntatieloop in het donker met de zaklampen in de hand. Voor sommigen kinderspel, voor anderen spannend en zelfs griezelig 🙂 . Voor het spel kregen we een heerlijk zeebriesje en zachte, zomerse, avondtemperaturen van ongeveer -2°C (gevoelstemperatuur -7°) 🙂 . Ze lagen nadien dan ook al snel in dromenland! Oh ja! Ook Jill ziet haar papa super graag. Enkel haar foto was even zoek geraakt! (zie foto’s) Onze excuses daarvoor!

Groetjes,

De kids van 6, de juffen en de meester!

Categories: Campus MOL