Start tweede trimester

Allereerst wil ik jullie in naam van heel ons schoolteam het allerbeste wensen voor 2021! Dat al jullie wensen mogen uitkomen en dat alles hopelijk zo snel mogelijk normaal wordt zonder dat vervelende virus en de bijhorende maatregelen.

Morgen starten we het tweede trimester zoals jullie alvast weten via de media onder de maatregelen die we voor de vakantie kenden. Dat wil zeggen:

• Bij het betreden van het schoolgebouw (zoveel mogelijk te vermijden) de handen wassen of ontsmetten.
  • Mondmasker verplicht;
  • Blijf niet onnodig hangen. Indien er belangrijke zaken waarvoor tijd nodig is, dienen besproken te worden gelieve dan contact op te nemen met de leerkracht via email of smartschoolbericht.
  • Er geldt éénrichtingsverkeer.
  • Denk ook steeds aan de social distancing (1,5 meter).

OPGELET!!!

• Wie terugkeert na een verblijf van meer dan 48 uur in een rode zone zal voortaan verplicht minstens een week in quarantaine moeten en zich verplicht laten testen op dag 1 en dag 7 na terugkomst. De maatregel geldt voorlopig tot 15 januari.
(Nu de cijfers opnieuw in goede richting evolueren is het belangrijk om dat te kunnen bestendigen nu onze scholen open gaan. Een verhoogde waakzaamheid is dus belangrijk. Dat kan o.a. betekenen dat kinderen van wie we weten dat ze in buitenland verbleven, onmiddellijk apart worden genomen en weer naar huis moeten om hun quarantaine uit te zitten.)
  • Blijven volhouden! Jullie hebben dat al schitterend gedaan!

Mag ik tenslotte ook nog vragen jullie kinderen ’s morgens op tijd naar school te brengen en ’s avonds op tijd op te halen. De lessen starten om 08:45 uur en eindigen om 15:45 uur. Het is voor niemand fijn om te laat te zijn!

Alvast bedankt iedereen! Samen houden we het veilig en gezond!

Met vriendelijke groeten,

Kevin Van Dyck