Kinderfuif zaterdag 23 juni

BAL TROPICAL – ZATERDAG 23 JUNI 2018 – 17u-22u
Stip zaterdag 23 juni aan in jullie agenda. Onze kinderen maken dan de dansvloer opnieuw onveilig op campus Jef Van Hoof tijdens het Bal Tropical. Wij zijn aan onze 4de editie toe. Alle leerlingen en hun ouders zijn welkom van 17u t.e.m 22u; ook de randanimatie met o.a. een springkasteel, een tattooshop, een haarsalon, een fotobooth, een frietkraam en een truck met kleine versnaperingen, zijn open.
De dansvloer is voor alle kinderen toegankelijk van 17u t.e.m 19u30. Om 19u30 rollen we de rode loper uit voor de VIP-party voor de kinderen van het 5de en 6de leerjaar. De dansvloer is dan exclusief aan hen voorbehouden. Alle andere kinderen blijven uiteraard welkom op onze randactiviteiten en in onze snoezelruimte (met film).

Ook dit jaar voorzien wij weer een supergezellige loungebar voor de ouders. Vergeet niet om je eigen zitmeubel mee te nemen.
NIEUW DIT JAAR: Aperol Spritz naast onze ginbar (18+).

OPGEPAST: Ouderlijk toezicht is verplicht!
VVK: €2 (inclusief 1 consumptie) – t.e.m maandag 18 juni via de juf/meester (in een omslag)
Kassa: €2 (zonder consumptie)
Ouders: gratis
 Vermeld zeker of je een kaartje koopt voor een VIP (leerling + naam uit het 5de of 6de) of een gewone inkomkaart (voor leerlingen van het 1ste t.e.m. 4de leerjaar). Het bestelformulier zal zo vlug mogelijk via de leerkrachten verspreid worden.

Foto’s van vorige edities via Facebook:  Ouderraad Lagere School Sint-Gabriël

Tot dan?