Beginpagina » Fotogalerij » Campus MOL » Vierde leerjaar

Hoekenwerk

We deden in het 4de leerjaar een groot klas overschrijdend hoekenwerk. Meetopdrachtjes, maaltafelspelletjes, oriëntatieopdrachten,... Een leerrijke en leuke namiddag!

Hoekenwerk verkeer

We deden weeral een supertof hoekenwerk waar we in een donkere ruimte leerden over zichtbaarheid in het verkeer, de onderdelen van de fiets en de verkeersborden.

Spelling Spel Spelletje!

Oefenen voor een dictee saai? Nee hoor! Niet met het Spelling Spel Spelletje!

We leren over... Oriënteren!

Nieuwe onderbroeken zijn wit... Nooit opstaan zonder wekker... Ja hoor, we oefenden de windrichtingen! We leerden werken met het kompas en tekenden een mooie windroos op de speelplaats. Dat was alweer een leerrijke namiddag!

Twee keer een dier in klas vier :).... Dierendag!

Vandaag kregen we bezoek van een fantastische zijdehoen... Een echt knuffel kipje! Na de speeltijd kwam Thelma de teckel mee naar school. We leerden hoe je op een juiste en veilige manier met honden moet omgaan en lieten Thelma enkele kunstjes doen... Zit, liggen, roll over, twist... Wat een pret!

Rivierenhof

Op zoek gaan naar insectjes, bomen onderzoeken en paddenstoelen bekijken.... Verstoppertje spelen in een mega doolhof, geitjes knuffelen in de kinderboerderij... En dat allemaal onder een stralend herfstzonnetje! Genieten maar!
Translate »