Beginpagina » Fotogalerij » Campus MOL » Vierde leerjaar

Uitstap Molen en schetsen

Op dinsdag 22 september trokken we met het vierde leerjaar naar de molen van Boechout. We kregen er een rondleiding en maakten daarna mooie schetsen... Wat hebben we genoten!

Wereld dierendag in de teckelklas... Thelma op bezoek!

Deze maand werkten we zo hard in onze klas dat de eerste scheurblaadjesbeloning al binnen was: een bezoekje van Thelma Teckel in de teckelklas! We leerden hoe we moeten omgaan met een hond en hoe we op een juiste manier kunnen kennismaken met een dier dat ons nog niet goed kent. Veel puppypret in 4a!

Land Art

We werkten naar aanleiding van een gedicht rond 'Verwondering voor de natuur' en leerden over verschillende 'Land Art' kunstenaars. Nadien trokken we ons park in om er zelf onze eigen kunstwerkjes te maken.... Kijk en geniet mee!

Aardappeldoolhof maken

Vandaag maakten we een aardappeldoolhof.... Welk aardappeltje komt als eerste bij de finish? 3...2...1.....Go!

Thelma op bezoek!

We oefenden de voorbije tijd weer zo veel dat we alweer klaar waren voor een volgende verrassing...

Slakkenrace

We leren in het vierde leerjaar over de slak. Daar hoorde natuurlijk een slakkenrace bij... Zo traag als een slak? Niet voor Bea de slak, want zij werd onze grote winnaar!

Natuurklassen: Dag 1

Dag 1 is al goed gestart. De kinderen hebben hun kamers al knus ingericht en de bedden netjes opgemaakt. Ook de speeltuin heeft geen geheimen meer.  In de namiddag hebben ze zich kunnen uitleven in het kampenspel. Hierna hebben we genoten van een super lekkere maaltijd. Als avondactiviteit stond er "1 tegen allen" op de planning. En dat hebben de leerlingen zeer goed gedaan. Ondertussen zijn al jullie oogappeltjes vertrokken naar dromenland.

Natuurklassen: dag 2

Dag 2 was een beestige dag. De tropisch zon bracht ons naar de echte jungle waar we de olifanten, tijgers, giraffen, leeuwen en zoveel meer mooie dieren konden bewonderen. We kwamen ogen tekort. De Sherlock Holmes kwam in iedereen naar boven tijdens de zoektocht in de zoo. Na een heerlijke dag zochten we de koelte op in het bos, waar we een heus paardenspel speelden. Dit was een perfecte intro voor de activiteit van morgen.

Natuurklassen: Dag 3

Vandaag kwamen al onze inner cowboys and cowgirls naar boven. lasso werpen, stallen uitmesten, line dancing, paarden kuisen/opzadelen en rijden als een echte cowboy! Op en top genieten. ‘s Avonds hadden de kinderen hun mooiste outfits aangetrokken voor een succesvolle casino avond! Wat een TOP dag!!

Spreekbeurten! Veel dierenplezier in de klas!

De spreekbeurten zijn van start gegaan! Vandaag mochten we een echte politiehond verwelkomen! We waren allemaal onder de indruk!
Translate »