Bedankt voor het fantastische speelmoment voor Vic…

Lieve mensen allemaal ,

Bedankt. Aan alle mensen die het fantastische speelmoment voor Vic in elkaar hebben gestoken.
Ik weet zeker dat Vic trots was op alles wat jullie in elkaar hebben gestoken. Hij zou het ook fantastisch hebben gevonden, een speelmoment in “zijn” parkje.
Elke keer als het goed weer was  stopten we er na school om gewoon het weekend te starten, een kamp te bouwen en met vrienden en vriendinnetjes te spelen.
Natuur knutselen, Lego , Loombandjes , eendjes vissen en het springkasteel dat we hadden gehuurd op de autoluwe zondag.
Drinken en pannenkoeken eten a volonté, Vic zou waarschijnlijk mottig thuis zijn gekomen.
Er was een hele warme sfeer die vrijdag en dat deed deugd!
We weten zeker dat ook de andere kinderen, na de korte herdenking met een goed gevoel naar huis zijn gegaan .
Dat was de bedoeling , een groot kinderfeest!

Dikke merci ,

Mvg,

Wouter en Martine (Papa en Mama van Vic en Cis)

Categories: Schoolniveau