Grootouderfeest kleuterschool

Uit de oude doos…van Elvis Presley over de vogeltjesdans en smurfen naar John Travolta. Ze zijn toch zo schattig. De ene kleuter is heel geconcentreerd naar de juf aan het kijken wat die daar allemaal staat te zwaaien en de andere kleuter is de zaal aan het afspeuren op zoek naar zijn of haar moeke of bonnie of oma of opa of …Het was weer genieten! Zowel van het optreden als van de koffie en het dessertenbuffet (bedankt, mama’s en papa’s!).

6e leerjaar naar Kesselse heide.

Op maandag 16/10 trok het 6de leerjaar naar de Kesselse heide. Na een flinke fietstocht kwamen we aan en kregen we een rondleiding van een gids. Tijdens deze wandeling toonden de leerlingen hun kennis over het plantenrijk. De leerlingen en de leerkrachten hebben genoten van de laatste zomerse zonnestralen! Het was een geslaagde uitstap!